Logo Bianca

 

SPALAREA INTUITIVA ARE UN NOU MODEL

 

Vezi video

La Candy credem în inovaţia inteligentă. Dar doar într-un anumit mod: cel care are un impact real, autentic, asupra nevoilor oamenilor, creat să le facă viaţa mai uşoară. Acel mod care respinge elitismul, fiind accesibil tuturor. Bianca este sinteza perfectă a tuturor acestor lucruri. Noua noastră maşină de spălat – noua ta maşina de spălat – este cel mai inteligent şi uşor de utilizat model pe care l-am construit vreodată.

 

TOTUL ÎN DOAR 59'

ECONOMISEȘTE TIMP

Mulţumită funcţiei Zoom, Bianca este capabilă să spele orice material, în orice program, în mai puţin de o ora, mereu cu cele mai bune rezultate. Nicio altă maşină de spălat nu poate atinge aceste performanţe.

REZULTATE DE CLASA A*

Când foloseşti Zoom, sistemul exclusiv Mix Power Jet injectează detergent pur direct în interiorul hainelor şi împreună cu sistemul Boost Heating şi a Acceleratorului CPU, iti garantează cea mai bună spălare a hainelor într-un timp scurt.

* Pentru tesaturi din bumbac, sintetice sau materiale mixte

 

 

 

 

 

CONTROL FACIL CU O SINGURĂ MÂNĂ

MAI INTUITIVĂ DECÂT ORICÂND

Uită de butoane! Cu Bianca, poti sa găseşti cel mai potrivit program şi cele mai populare opţiuni direct în limba natală, la îndemâna ta. Este simplu să navighezi cu ajutorul butonului cu atingere uşoară şi simplu să citeşti, totul datorită caracterelor mari şi a iconiţelor.

TOTUL LA ÎNDEMÂNA TA

Mulţumită interfeţei unice a SMART RING, poţi să combini 8 dintre cele mai folosite cicluri de spălare săptamânale cu cele mai folositoare 4 opţiuni, pentru a obţine o largă gamă de soluţii (peste 700 de combinatii)

FOLOSIRE ERGONOMICĂ

Înclinaţia specială de 11 grade a Smart Ring iţi permite interacţiunea directă cu maşina de spălat fără a trebui să te apleci. Hubloul de sticlă, mai mare, mai înalt şi mai uşor, răspunde aceloraşi nevoi.

Talking Bianca

 

 

VORBEȘTE CU MAȘINA TA DE SPĂLAT INTELIGENTĂ

CONTROLEAZĂ MAȘINA DE SPĂLAT CU AJUTORUL VOCII

Mulţumită aplicaţiei simply-Fi vei avea oportunitatea de a controla maşina de spălat vorbindu-i în mod natural. Cere-i Biancăi să înceapă programul de spălare: îl va porni şi te va avertiza când s-a terminat. Cere-i Biancăi sfaturi legate de spălatul hainelor şi iţi va răspunde.

INTERACȚIONEAZĂ CU INTELIGENTA BIANCA

Interacţiunea dintre tine şi Bianca nu se limiteaza doar la atât: algoritmul special al Biancăi, de fapt, te ajută să creezi un adevărat dialog prin intermediul smartphone-ului. Noua ta maşină de spălat iţi înţelege nevoile, te corectează în caz că greşeşti şi învată lucruri noi despre tine în fiecare zi, oferindu-ţi răspunsurile corecte. O experienţă de utilizator nemaivăzută.

MEREU CONECTATĂ VIA WI-FI

COMUNICA CU BIANCA ORIUNDE TE-AI AFLA

Talking Bianca este doar una din multele functii posibile mulţumită simply-Fi, sistemul exclusiv de conectivitate permiţându-ţi să îmbunătăţeşti experienţa de utilizator prin simpla folosire a smartphone-ului sau tabletei.

 

POSIBILITATI NELIMITATE

Prin aplicaţia simply-Fi poţi accesa o mulţime de funcţii folositoare:

CONTROL DE LA DISTANTA
Porneşte şi opreşte ciclul de spălare, verifică statusul şi activează funcţia care menţine hainele proaspete pentru un timp îndelungat după finalizarea programului de spălare;

PROGRAME ADITIONALE
Accesează catalogul vast de programe adiţionale şi combină-le cu toate opţiunile disponibile pentru a duce la bun sfârşit orice nevoie de spălare;

VERIFICARE AVANSATA 
Realizeaza o verificare ampla şi detaliată a componentelor şi a stării de funcţionare a maşinii de spălat. În caz de probleme, aplicaţia te va ajuta să le rezolvi pas cu pas;

MANAGER PENTRU REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE
Monitorizează consumul de energie electrică instant şi accesează sfaturi utile pentru a te ajuta să minimizezi consumul;

MENTENANTA AUTOMATA
PrimeştI alerte când trebuie să cureţi filtrul sau să pornesti un ciclu de spălare a tamburului, bazându-se şi pe nivelul de duritate a apei din zona în care locuieşti.

 

 

 

10 ANI GARANTIE LA PLACILE ELECTRONICE

Obtine ce e mai bun de la masina ta de spalat Bianca.

Descarca acum aplicatia Candy Simply-Fi App si primesti 10 ani garantie pentru placile electronice*.

* Pentru mai multe detalii citeste termeni si conditii

Promotia este valabila de la 1 septembrie 2017 pana la 30 septembrie 2018

CITESTE TERMENI SI CONDITII