DE CE SA NU ITI FOLOSESTI ELECTROCASNICELE LA EFICIENTA MAXIMA?

Simplicati-va viata prin Candy connectivity

Candy DNA v-a simplificat întotdeauna viața de zi cu zi. De aceea am ales să adăugăm produselor noastre funcția connectivity: soluții unice, solutii unice special gândite si create pentru a tine pasul cu fiecare stil de viață, pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a avea suportul necesar in viata reala cu noile solutii inteligente de depanare si servicii pentru clienti.

Candy hub in app

DESCOPERĂ CANDY ÎN APLICAȚIE: INTELIGENȚA CARE ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE VIAȚA DE ZI CU ZI

Aplicația Candy este locul unde se întâmplă totul! Cu o interfață unică și intuitivă, aplicația Candy vă va permite să gestionați cu ușurință toate aparatele dumneavoastră electrocasnice ca un întreg sistem integrat. Descărcați aplicația și asociați produsele pentru a intra în lumea conectată Candy și pentru a accesa un set complet de funcții și programe suplimentar. Datorită aplicației Candy veți putea să vă gestionați aparatura electrocasnică de la distanță și să vorbiți direct cu aceasta prin difuzoare inteligente atunci când sunteți acasă. În plus, veți avea acces la un set complet de conținut și caracteristici dedicate: sfaturi și trucuri, ghiduri de întreținere, idei creative de gătit și utilizări/funcționalități neașteptate.
Dar si mai mult: aplicatia te va informa in noul service Candy despre starea electrocasnicului tau garantand suport in timp real cand ai nevoie.

 

 

MULTICONTROL

MULTICONTROL

Încercați Candy multicontrol, pentru că vă permite o interacțiune dinamică și inovatoare, care se potrivește întotdeauna nevoilor dumneavoastră Gestionați și verificați dispozitivele conectate oricândoriunde vă aflați. Sunteți blocat în trafic și aveți oaspeți la cină? Preîncălziți cuptorul prin aplicația Candy! Câteva minute până să înceapă meciul și încă sunteți la birou? Porniți mașina de spălat! Încercați telecomanda Candy și economisiți timp pentru lucrurile care vă plac cel mai mult.

ÎNDRUMARE COMPLETĂ

ÎNDRUMARE COMPLETĂ

Aplicația Candy vă ajută întotdeauna să vă clarificați îndoielile și să vă gestionați cel mai bine activitățile. Descoperiți o experiență de ghidare complet nouă, inteligentă: o serie de proceduri ușoare pas-cu-pas, care vă vor aduce rapid la soluția de care aveți nevoie. Care este programul potrivit pentru a începe? Aplicația Candy va spune! Unde se păstrează un anumit aliment? Aplicația Candy o știe! Cum să țineți mereu pasul cu datele care expiră? Aplicația Candy vă amintește!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Puteți interacționa cu electrocasnicele dumneavoastră conectate la aplicația Candy Hub prin difuzoare inteligente, pur și simplu folosind vocea. Indiferent dacă sunteți ocupat cu o rețetă nouă sau doar puțin obosit, comandați electrocasnicele prin aplicația Candy Hub pentru a le porni, a le opri sau pentru a primi actualizări despre activitatea în curs. În plus, puteți obține răspunsuri și sfaturi în timp real despre cele mai bune programe și soluții pentru a le utiliza cel mai bine.

CONȚINUT SPECIAL

CONȚINUT SPECIAL

Lumea conectată Candy este plină de surprize Utilizați aplicația Candy pentru a accesa un set complet de conținut dedicat, creat special pentru a vă ajuta să utilizați aparatura dumneavoastră electrocasnică la potențialul ei maxim: rețete speciale, sfaturi și trucuri și funcționalități neașteptate care vă vor face viața de zi cu zi mai ușoară și mai distractivă!

MENTENANȚĂ

MENTENANȚĂ

Mentenanța periodică este foarte importantă ca aparatura dumneavoastră electrocasnică să funcționeze perfect mai mult timp, dar nu uitați că nu este întotdeauna ușor Acum vă puteți relaxa! Aplicatia Candy te va ghida intotdeauna cum si ce sa faci, oferindu-ti suport pentru rezolvarea problemelor minore. De asemenea, vă va ajuta trimițându-vă notificări și memento-uri inteligente despre activitățile de întreținere necesare pentru toate aparatele conectate. In plus, aplicatia va trimite o notificare catre service-ul Candy despre problema si vor fi intotdeauna langa tine pentru a-ti oferi suportul necesar.

URMĂRIȚI EFICIENȚA

URMĂRIȚI EFICIENȚA

Eficiența nu este opțională și Candy o știe Datorită aplicației Candy puteți fi mereu actualizat cu privire la consumul de energie eletrică al electrocasnicelor dumneavoastră, puteți obține informații despre cele mai utilizate programe și puteți afla cum să îmbunătățiți performanța și să optimizați eficiența consumului prin sfaturi dedicate.

Descopera mai multe despre produsele Candy si invata cum sa le folosesti la capacitatea maxima

datorita conectarii inteligente si continutului dedicat special in aplicatie.

DESCOPERA CEA MAI INTELIGENTA SIMPLIFICARE A VIETII TALE

DESCARCA APLICATIA CANDY SIMPLY-FI

 

CANDY CONECTEAZA LUMEA

 

RETETE VIDEO

Descopera mai mult
 

SFATURI ȘI TRUCURI

Descopera mai mult
 

CUM PROCEDAM

Descopera mai mult