INTELIGENTA: CUM? SIMPLICATI-VA ZIUA CU AJUTORUL TUTORIALELOR CANDY

Electrocasnicele conectate la aplicația Candy au multe funcții inovatoare: descoperiți cum să le folosiți la potential maxim, datorită tutorialelor Candy. O modalitate imediată și rapidă de a învăța totul despre noile electrocasnice și astfel a vă face viața de zi cu zi mai ușoară.

 

Tutoriale despre spălarea rufelor

 

Configurare rapidă

Urmați acești pași simpli pentru a vă înscrie cu ușurință mașina de spălat Candy în aplicație.

 

Control de la distanta

Aflați cum să vă controlați mașina de spălat rufe de la distanță prin simpla utilizare a vocii sau a smartphone-ului și verificați starea rufelor oricând, oriunde vă aflați.

 

Spalati rufe cat ai clipi din degete

Descoperiți cel mai bun și mai rapid ciclu de spălare în funcție de tipul dumneavoastră de rufe (cantitate, țesătură, culoare) făcând pur și simplu o fotografie a rufelor.

 

Brava, funcția “Adaugă vase”

Verificați cu ușurință starea ciclurilor de spălare chiar și atunci când ați început deja și aflați dacă puteți adăuga mai multe vase.

 

Brava Talking

Gestionați mașina de spălat vase Candy cu ușurință prin aplicație, pur și simplu utilizând vocea.

Tutoriale pentru gatit

 

Divo

Descoperiți o mulțime de conținuturi speciale, sfaturi și trucuri pentru a profita la maximum de cuptorul cu microunde Candy.

 

Auto-gătire

Aflați cum să setați programele automate perfecte pentru nevoile dumneavoastră de gătit.

 

Gestionați energia electrică

Utilizați funcția de gestionare a energiei electrice pentru a permite limitarea automată a puterii plitei dumneavoastră și pentru a evita supraîncărcarea.

 

Economiseste timp

Cina în ultimul moment? Porniți cuptorul de la distanță, chiar dacă nu sunteți încă acasă.

 

Vorbind

Comandați prin voce cuptorul cu ajutorul aplicației Candy: gestioneați-l rapid și primiți sugestii despre rețete delicioase.

TUTORIALE DE RACIRE

 

Localizator de alimente

Utilizați aplicația Candy pentru a obține sugestii despre cel mai bun loc din frigider pentru a vă pune alimentele in ordine în scopul de a le păstra perfect.

 

Listă de vinuri

Ce e în crama dumneavoastră? Verificați lista de vinuri din aplicație pentru a afla cum să faceți check-in și check-out-ul vinurilor, pentru a-l menține mereu actualizat.

CANDY CONECTEAZA LUMEA

 

CANDY HUB IN APLICATIE

Descopera mai mult
 

RETETE VIDEO

Descopera mai mult
 

SFATURI ȘI TRUCURI

Descopera mai mult