DE CE SĂ NU FOLOSIȚI CUPTORUL DUMNEAVOASTRĂ CU MICROUNDE LA CAPACITATE MAXIMĂ?

Cuptoarele cu microunde inteligente de la Candy sunt create pentru toți cei care doresc să gătească mese rapide și delicioase, dar, de asemenea, le place să experimenteze idei noi în bucătărie. Datorită aplicației Candy veți avea acces la o întreagă lume de conținut dedicat care vă va ajuta să vă folosiți cel mai bine cuptorul cu microunde și să profitați la maximum de el în cel mai inteligent mod.

 

 

INSPIRAȚI-VĂ DIN NOILE IDEI DE GĂTIT

Dacă credeți că gătitul cu cuptorul cu microunde este plictisitor, Candy vă va face să vă răzgândiți! Deschideți secțiunea "Rețete" a aplicației Candy pentru a descoperi peste 100 de rețete dedicate create special pentru a găti mâncăruri delicioase cu cuptorul cu microunde inteligent de la Candy. Obțineți inspirație zilnică pentru a găti și, de asemenea, informații utile despre alimentele și nutrienții individuali, în funcție de obiceiurile și nevoile dumneavoastră de zi cu zi.

 

DESCOPERIȚI NOI UTILIZĂRI ALE CUPTORULUI CU MICROUNDE

Puteți face mult mai multe decât gătitul cu cuptorul cu microunde inteligent de la Candy! De exemplu, știați că îl puteți folosi pentru a steriliza biberoanele? Sau că punerea portocalelor în cuptorul cu microunde vă va ajuta să le stoarceți cu ușurință și să obțineți mai mult suc? Accesați secțiunea "Sfaturi și trucuri" din aplicația Candy pentru a afla totul despre metodele de gătit rapide și simple și pentru a afla utilizările neașteptate ale cuptorului cu microunde inteligent de la Candy.

CANDY CONECTEAZA LUMEA

 

RETETE VIDEO

Descopera mai mult
 

SFATURI ȘI TRUCURI

Descopera mai mult
 

CUM PROCEDAM

Descopera mai mult