De ce să nu folosiți frigiderul dumneavoastră la capacitate maximă?

Performanță, eficiență, ușurință în utilizare: frigiderele conectate la aplicația Candy vă vor simplifica cu siguranță viața de zi cu zi. Descoperiți cum să le folosiți la capacitate maximă, încercând toate caracteristicile lor unice de conectivitate în aplicația Candy: un set complet de soluții inteligente, funcții speciale și sfaturi dedicate, pentru a vă stoca cu ușurință mâncarea în cel mai bun mod.

 

 

OBȚINEȚI CELE MAI BUNE SFATURI CU AJUTORUL LOCALIZATORULUI DE ALIMENTE

Uneori nu este ușor să fii sigur cu privire la cel mai bun loc unde să pui alimentele în frigider, mai ales atunci când este un ingredient nou. Selectați-vă alimentele din aplicația Candy și primiți sfaturi și sugestii dedicate despre locația potrivită pentru a le păstra într-un mod perfect pentru mai mult timp.

 

CONECTAȚI-VĂ VOCAL CU FRIGIDERUL TĂU

Interacționați cu frigiderul dvs. în cel mai inteligent mod prin simpla utilizare a vocii, cu ajutorul smartphon-ului sau al difuzoarelor inteligente. Schimbați setările și temperaturile, puneți întrebări și primiți sugestii în timp real despre cele mai bune metode de stocare a alimentelor.

 

CONTROLAȚI FRIGIDERUL DE LA DISTANȚĂ

Utilizați aplicația Candy pentru a seta și regla de la distanță puterea de răcire a frigiderului. În caz de nevoie, cum ar fi o temperatură externă mai mare sau o cantitate crescută de alimente stocate, puteți activa o opțiune de creștere și setați Super Congelare sau Super Răcire, pentru a vă asigura că toate alimentele dvs. sunt conservate perfect.

 

RELAXAȚI-VĂ CU ASISTENTUL PENTRU BĂUTURI INTELIGENTE

Aveți chef de o băutură proaspătă sau de suc? Alegeți-vă băutura preferată, puneți-o în frigider și primiți o notificare personalizată prin intermediul aplicației Candy când atinge temperatura potrivită.

 

ECONOMISIȚI ENERGIE ÎN TIMP CE SUNTEȚI PLECAT

Mergeți în vacanță? Activați modul Vacanță pentru a reduce la minimum consumul de energie atunci când nu sunteți acasă. Reporniți frigiderul de la distanță prin aplicația Candy pentru a fi gata de utilizare odată ce vă întoarceți acasă.

 

ÎNCERCAȚI ASISTENTUL DE INVENTAR CANDY

Țineți evidența cumpărăturilor și faceți mai ușoară planificarea săptămânală a meselor, cu Asistentul pentru Inventar de la Candy. Utilizați aplicația Candy pentru a lista toate alimentele stocate în frigider sau congelator și pentru a primi notificări când acestea sunt pe cale să expire pentru a evita risipa de alimente și pentru a vă optimiza cheltuielile.

CANDY CONECTEAZA LUMEA

 

RETETE VIDEO

Descopera mai mult
 

SFATURI ȘI TRUCURI

Descopera mai mult
 

CUM PROCEDAM

Descopera mai mult