SFATURI SI TRUCURI PENTRU A VA SIMPLIFICA VIATA DE ZI CU ZI

Electrocasnicele conectate la aplicația Candy sunt pline de surprize și este timpul să le descoperiți pe toate!
Fie că este vorba despre o soluție inteligentă pentru a reduce risipa de alimente, o metodă de gătit neașteptată sau ciclul perfect de spălare pentru fusta preferată de mătase, mulțime de conținut exclusiv vă așteaptă în aplicația Candy. Descoperiți toate sfaturile și trucurile Candy și aflați cum să utilizați electrocasnicele conectate la aplicația Candy la potențialul lor maxim pentru a vă face viața de zi cu zi mai smart și mai ușoară.

SFATURI ȘI TRUCURI SPĂLARE RUFE

Maşini de spălat rufe

 

CE ÎNSEAMNĂ “DURITATEA APEI”

Duritatea apei indică concentrația de calciu, magneziu și alte minerale dizolvate în interior și depinde de sursa apeductului casei. Această valoare nu este importantă doar în alegerea apei pe care o bem, ci și pentru spălare, deoarece duritatea apei influențează capacitatea acesteia de a reacționa cu detergentul. De fapt, cu cât este mai multă apă dură, cu atât va fi mai mare reducerea puterii de curățare a detergentului, determinând-o să fie puțin spumoasă și lăsând depozite minerale ("calcarul") pe suprafețele cu care va intra în contact.

 

ÎNLĂTURAREA PETELOR DE CIOCOLATĂ

Pentru a îndepărta ciocolata, aplicați un amestec de apă și detergent pudră, lăsați o jumătate de oră și apoi spălați îmbrăcămintea în mașina de spălat.

 

ÎNLĂTURAREA PETELOR ROȘII

Îndepărtați excesul de sos cu apă, apoi turnați imediat săpun de Marsilia sau câteva picături de săpun lichid pentru vase pe el și lăsați-l să acționeze câteva minute. Dacă pata s-a uscat, frecați-o cu un amestec de apă, bicarbonat de sodiu și sare, apoi spălați-o în mașina de spălat.

Uscătoare

 

USUCĂ DIFERITE ȚESĂTURI ÎMPREUNĂ

Uscătorul dumneavoastră vă oferă cicluri de uscare pentru fiecare țesătură, cu toate acestea, este posibil să uscați diferite țesături împreună, datorită unui ciclu special. Când țesăturile mai ușoare ating o uscare optimă, un semnal acustic vă va alerta. După îndepărtarea articolelor deja uscate, puteți continua uscarea articolelor cele mai rezistente.

 

CĂLCAȚI UȘOR ARTICOLELE DIN MĂTASE

Acționați fierul de călcat la cea mai scăzută temperatură și folosiți aburul, apoi întoarceți îmbrăcămintea pe dos și întindeți-o când este încă puțin umedă, așezați o cârpă curată pe ele înainte de a trece cu fierul de călcat peste ele.

Masini de spalat vase

 

ELIMINAȚI MIROSUL DE PEȘTE

Pentru a elimina mirosul neplăcut de pește din vase, clătiți-le cât mai curând posibil sub un jet de apă rece după îndepărtarea oricăror reziduuri de alimente. Apoi înmuiați-le, întotdeauna în apă rece cu detergent de spălat vase și suc de lămâie sau oțet alb (aproximativ 1 cană pentru o chiuvetă plină) și lăsați-le 5-10 minute, apoi spălați-le normal.

 

SPĂLAREA TERMOSULUI

Odată ce termosul a fost umplut cu apă la o temperatură medie, puneți câteva picături de detergent în interiorul acestuia și îndepărtați murdăria depusă în interiorul lui cu o perie specifică pentru spălat sticlele. Apoi clătiți termosul, adăugând degresantul, și după aceea lăsați-l să acționeze cel puțin cinci minute. După acest timp, luați un burete abraziv și îndepărtați prin frecare murdăria.

 

UNELTE DE BUCATARIE DIN LEMN CURATE

Pentru tocătoare, ladere, știfturi și linguri de lemn, spălarea normală poate fi efectuată folosind apă caldă și câteva picături de detergent ecologic pentru vase sau săpun lichid Puteți folosi un burete pentru a freca piesele care necesită mai multă curățare, clătiți cu apă caldă și ștergeți cu o cârpă uscată. Tocătoarele și lingurile de lemn trebuie lăsate să se usuce în poziție verticală pentru a vă asigura că urmele de apă se evaporă complet, astfel încât lemnul să nu se deterioreze și să nu se formeze mucegai.

SFATURI ȘI TRUCURI DE GĂTIT

Cuptoare

 

DECONGELARE USOARA

Știați că puteți dezgheța produsele congelate la cuptor? Defrost any food in just minutes with the DEFROST function, without altering the food's protein content. Elementul de încălzire și ventilatorul distribuie căldura după cum este necesar pentru dezghețare.

 

GATITI PUI CRISPY

Secretul puiului crocant? Pentru a vă asigura că nu se usucă, înfășurați carnea cu hârtie ușor umezită, rezistentă la cuptor, setați cuptorul în modul static / ventilat, apoi, cu 10 minute înainte de sfârșitul timpului de gătit, descoperiți puiul și setați cuptorul în modul grill pentru a-l clare.

 

INLATURATI MIROSURILE NEPLACUTE

Umpleți un recipient dreptunghiular cu sucul câtorva lămâi. Așezați recipientul în cuptor la 180 până la 250 de grade, în funcție de intensitatea mirosului neplăcut, și lăsați-l în cuptor timp de 30 până la 40 de minute. Pe măsură ce se evaporă, sucul de lămâie va elimina mirosurile și va lăsa un parfum dulce și proaspăt în cuptor. Dacă nu vă place lămâia, puteți folosi orice alt fel de citrice.

 

RAFTURI CURATE PENTRU CUPTOR

Cel mai bun mod de a curăța chiar și cel mai murdar suport pentru cuptor este să-l scoateți din cuptor și să-l curățați cu un burete inmuiat intr-o solutie pentru indepartarea grasimii sau in oțet alb, apoi lăsați raftul să se înmoaie în apă timp de 10 minute, clătiți și uscați bine.

Cuptoare cu microunde

 

INLATURATI CEARA DE PE TESATURI

Pentru a curăța țesăturile murdare de ceară de la lumânări, îndepărtați cât mai mult ceara întărită. Apoi, încălziți țesătura murdară în cuptorul cu microunde la P80 timp de 1 minut și tamponați pata cu hârtie sau cu o lavetă de pânză.

 

DECOJIREA USOARA A ROSIILOR

Spălați roșiile și uscați-le. Scoateți tulpina și faceți o tăietură în formă de X pe partea de sus a roșiilor. Apoi introduceți-le la cuptor, pe o farfurie, timp de 20 de secunde la P50 (500 wati) Odată răcite, curățați-le.

 

STERILIZATI BURETII DE VASE

Spălați buretele cu apă rece și stoarceți-l Umpleți un vas de plastic cu apă și suc de lămâie (sau un pahar mic de oțet). Scufundați buretele de vase și porniți cuptorul cu microunde timp de 5 minute la P100.

SFATURI ȘI TRUCURI PENTRU RĂCIRE ALIMENTE

Frigidere

 

CONDIȚII PERFECTE DE DEPOZITARE A ALIMENTELOR

Fiecare aliment are temperatura proprie de depozitare. Carnea și peștele trebuie așezate în cea mai rece parte a frigiderului, cunoscută sub denumirea de răcitor. Partea de mijloc a frigiderului (de obicei la 4-5 ° C) este potrivită pentru ouă, produse lactate, creme și produse de cofetărie, precum și alimente care trebuiesc depozitate în frigider. Zona cu cea mai mare temperatură, cunoscută sub denumirea de cutie pentru legume si fructe, trebuie utilizată pentru acestea, altfel pot fi deteriorate de temperaturi excesiv de scăzute. Rafturile ușilor sunt cele mai calde părți ale frigiderului și sunt destinate produselor care necesită refrigerare ușoară (de exemplu: băuturi răcoritoare sau unt).

 

PĂSTRAȚI FRUCTE ȘI LEGUME PROASPETE

Fructele și legumele pot fi deteriorate de temperaturi extrem de scăzute și trebuie folosite rapid, înainte de a se deteriora. Este bine să nu spălați fructele și legumele înainte de a le pune în frigider, pentru a nu pastra umezeală care ar ajuta la creșterea mucegaiului și a bacteriilor.

 

AVOCADO GATA DE MÂNCAT

În supermarket, veți găsi adesea avocado care încă nu sunt foarte coapte și sunt greu de decojit și de mâncat. Dacă le puneți în frigider, va trebui să așteptați mult timp pentru a le consuma. Cel mai bine este să le țineți afară din frigider pentru a le coace rapid și să vă bucurați de o consistenta moal, corecta.

 

DESCOPERA PRINCIPIUL FiFo

Pentru a folosi alimentele înainte de data expirării și pentru a reduce cantitatea de alimente irosite, adoptați principiul FIFO (Primul intrat, primul iesit). Asigurați-vă că produsele alimentare care au intrat în frigider mai întâi sunt de asemenea si cele care vor fi scoase și utilizate. Puneți alimentele cumpărate mai târziu în spate sau sub cele aflate deja în frigider.

Vitrine de vinuri

 

AROME SI TEMPERATURI PERFECTE

La fel ca și cafeaua, și vinul are propria sa "aromă". Cele mai frecvente sunt aromele florale, în special tipice vinurilor albe precum Muscat, Traminer, Malvasia și Riesling. Insa acestea sunt foarte instabile și pot fi conservate doar câteva luni la temperaturi scăzute cuprinse între 4 și 8 ° C.

 

TOTUL DESPRE DOPURILE DE PLUTA

Dopurile de plută rămân umede dacă sunt ținute în contact constant cu vinul. Dopurile uscate își pierd elasticitatea și, prin urmare, strică vinul lăsând să intre aer.

 

RAFTURILE ECOLOGICE DIN BAMBUS

Din ce material sunt fabricate rafturile răcitorului meu de vin Candy? Sunt fabricate din bambus, un material popular în industria construcțiilor și a mobilierului, care se bucură de anumite avantaje: este rezistent la șocuri și durabil; este practic și ușor de curățat (deoarece nu absoarbe petele sau lichidele); în plus, este durabil din punct de vedere ecologic: deoarece nu este supus unei exploatări intensive, este disponibil pe scară largă și benefic pentru ecosistemul forestier. Prin urmare, răcitorul dumneavoastră de vin Candy este sigur, practic și ecologic!

CANDY CONECTEAZA LUMEA

 

Candy hub in aplicatie

Descopera mai mult
 

RETETE VIDEO

Descopera mai mult
 

CUM PROCEDAM

Descopera mai mult