INTREABA CANDY
Inapoi la blog

Cina pregătită în ultimul moment? Nu vă faceți griji! Descoperiți trucurile noastre!

Cina pregătită în ultimul moment? Nu vă faceți griji! Descoperiți trucurile noastre!

Se întâmplă întotdeauna așa: este seară, urmăriți, relaxat pe canapea, un episod din serialul dumneavoastră preferat, și vreți să pregătiți ceva simplu pentru cină. Și dintr-o dată sună telefonul: niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme vă sună și vă spun că se îndreaptă către dumneavoastră să vă facă o vizită! Cum să  organizați o cină gustoasă, în cel mai scurt timp posibil?  Urmați sfaturile Candy!

Plan: pentru a accelera pregătirea oricărui meniu, secretul este să aveți în vedere felurile de mâncare pe care vreți să le pregătiți. Nu vă grăbiți, gândiți-vă calm la ingredientele pe care le aveți în casă și alegeți cu atenție rețeta.

Apoi, preîncălziți cuptorul: dacă trebuie să folosiți cuptorul, porniți-l imediat! Cu cât se încălzește mai repede, cu atât mai repede veți putea să vă coaceți preparatul.

Nu săriți pașii - urmați toate etapele de pregătire și nu vă lăsați distras de multitasking. O greșeală făcută în grabă vă poate pierde și mai mult din timp!

Lăsați cuptorul să gătească, să coacă: chiar dacă aveți puțin timp și sunteți stresat, nu deschideți în continuu ușa cuptorului, pentru că nu va accelera gătirea, dimpotrivă! Timpii se vor prelungi, deoarece cuptorul trebuie să revină la temperatura potrivită de fiecare dată când este deschis.

Datorită funcțiilor smart, de control de la distanță, și a celor peste 200 de rețete disponibile în aplicația simply-Fi, gama Candy de cuptoare conectate vă va sprijini în toate aceste situații, accelerând timpul de pregătire și garantând rezultate demne de un adevărat bucătar!

07/01/21
Categorii: