INTREABA CANDY
Inapoi la blog

Rețete de vară cu COOK-IN -APP

cook in app

În sfârșit, chef-ul asistent personal este în bucătăria ta! Noutatea vine de la COOK-IN-APP, un cuptor cu microunde care nu numai că ”încălzește” dar oferă și un real ajutor în prepararea rapidă a unor alimente sănătoase, adecvate tuturor cerințelor tale.

Ai folosit vreodată o tigaie sau ai pornit un cuptor cu microunde? Nu te teme, ghidurile din COOK-IN-APP te îndrumă pas cu pas să obții preparate perfecte în câteva minute.

Nu trebuie decât să descarci applicația Candy simply-Fi și să accesezi secțiunea ”Sfaturi și recomandări” care conține sfaturi utile și practice pentru diversele utilizări ale cuptorului cu microunde. ”Preparare” conține curiozități și informații despre diverse preparate și ”Rețete” vine cu mai multe idei, grupate pe categorii. Vrei să aflii câteva dintre acestea? Cum să îți parfumezi casa, să sterilizezi borcanele de sticlă, să optimizezi prepararea legumelor – descoperă proprietățile a mai bine de 30 de alimente și multe altele.

Meniul fără gluten pentru copii, propuneri pentru meniuri de vară și deserturi, sunt mii de rețete disponibile,  create de bucătari profesioniști special pentru cuptorul cu microunde, însoțite de imagini care permit o înțelegere și realizare mai ușoară a acestora.

În special, COOK-IN-APP este alegerea perfectă pentru două tipuri de clienți foarte pretențioși: mame și gurmanzi.

Dacă trebuie să prepari alimente pentru copii și diversificare, programul Baby Food te ajută să prepari supe și mâncăruri pentru copii datorită numeroaselor presetări sau să încălzești laptele la temperatura perfectă și să sterilizezi sticlele și tetinele pentru copilul tău.

Preferi mâncăruri mai ușoare și sănătoase?

Programul Light Cook îți permite să prepari rețete cu un conținut mai redus de grăsimi, cum ar fi iaurt, legume sau paste integrale. Selectează rețeta favorită, confirmă setarea și apasă pe ”Start”. COOK-IN-APP se gândește la cina ta.

Să își surprinzi familia în fiecare zi cu rețete noi sau oaspeții, va fi o joacă de copil!

Gama de microunde include modele cu capacități de 20-22-25-30 litri, cu preparare combinată sau grill și îți permite să alegi dintr-o multitudine de culori – argintiu, roșu, negru sau alb – pentru a se încadra în design-ul bucătăriei tale. 

29/07/16
Categorii: