INTREABA CANDY
Inapoi la blog

Frigider inteligent: cum funcționează și de ce să-l alegi

Frigider inteligent: cum funcționează și de ce să-l alegi

Aparatele electrocasnice inteligente sunt din ce in ce mai prezente în casele noastre și au menirea de a ne ușura viața.

Bucătăria este în mod special locul perfect pentru a fi mobilată și echipată cu aparate electrocasnice inteligente Candy. De la cuptor cu microunde, plită electrică, frigider, până la mașină de spălat vase sau rufe, toate aceste aparate de ultimă generație sunt un aliat fundamental pentru a experimenta bucătăria într-un mod diferit. Astfel că, frigiderul inteligent este un aparat electrocasnic pe care trebuie să-l ai în casă.

Care sunt caracteristicile lui, de ce și cum să-l alegi, afli în cele ce urmează.

De ce și cum să alegi un frigider inteligent?

În bucătărie, aliatul fundamental pentru a asigura stocarea adecvată a alimentelor a fost întotdeauna frigiderul. 

Modelele inteligente de frigider sunt o alegere avantajoasă, deoarece ele sunt capabile să-ți amintească când se apropie expirarea alimentelor - în consecință, te fac să cumperi doar alimentele de care ai cu adevărat nevoie - și garantează economii de energie.

Afișajul digital vă permite să setați temperatura corectă a frigiderului și să activați diverse funcții utile. Pe lângă aceste avantaje, există și alți factori de luat în considerare atunci când decizi să cumperi un frigider inteligent. Trebuie să ai în vedere și design-ul frigiderului, care să se integreze perfect cu aspectul bucătăriei tale. De asemenea, este necesar să iei în considerare diferitele tipuri de frigidere existente, concepute pentru diferite nevoi:

Caracteristicile frigiderului inteligent

Frigiderele inteligente Candy controlate prin aplicația hOn îți permit să ai acces la mai multe funcții utile, pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi în bucătărie. Cu ajutorul aplicației vei putea monitoriza deschiderea ușilor frigiderului, oferindu-ți sfaturi despre cum să optimizezi consumul de energie electrică. Vei putea vedea lista de cumpărături și inventarul a ceea ce este în frigider sau congelator.  

Cu Smart Food Locator vei avea sugestii interesante pentru a înțelege care este cea mai potrivită poziție a mâncării și alimentelor tale în frigider, pentru ca acestea să-și păstreze prospețimea, aroma și gustul.

07/07/21
Categorii: