INTREABA CANDY
Inapoi la blog

Frigiderele Krio Suite: confort maxim pentru alimente

Frigiderele Krio Suite: confort maxim pentru alimente

Krio Suite este un frigider Candy care include conceptul de ”spațiu pentru fiecare tip de alimente”. Un produs conceput pentru a spori confortul și ergonomia, alături de cele mai bune tehnologii.

Design-ul se individualizează prin afișajul premium cu LED alb, linia metalică a rafturilor, finisajul delicat. Noul display electronic prevăzut cu LED sky din partea de sus, îți permite să pornești și să oprești funcționarea frigiderului printr-o simplă atingere cu degetul iar sistemul de ventilație Air Fan asigură o distribuție optimă și uniformă a temperaturii în frigider: toate acestea și multe alte caracteristici pentru a oferi alimentelor tale o experiență deosebită.

Tehnologia asigură în același timp cea mai bună circulație a aerului pentru a menține alimentele în stare optimă (tehnologie de ventilație și no frost), eficiență energetică ridicată, zgomot redus și amprentă redusă. Toate modelele sunt prevăzute cu un compresor cu invertor, au clasa energetică A++ și condensator ascuns (capacitorul se află în peretele lateral).

Confortul este gândit astfel încât să asigure ergonomie superioară de utilizare datorită noilor sertare pentru fructe și legume cu controlul temperaturii și a zonei Fresh pentru alimente ca pește, brânză și pește. Ambele sunt echipate cu ghidaje telescopice pentru a oferi o deplasare mai ușoară și mai silențioasă, precum și un panou cu pictograme pentru tipurile de alimente depozitate, pentru a le putea identifica mai ușor.

Toate frigiderele din gamă au rafturi reglabile pe înălțime cu funcție Stop-Back și tehnologie unică ”Soft-Close” pentru a preveni deschiderea accidentală a ușii.

27/07/16
Categorii: