Intreaba Candy

Intreaba Candy

Candy e alaturi de tine in fiecare moment al zilei. Ai nevoie de ajutor cu privire la utilizarea si mentenanta unui produs electrocasnic sau vrei un sfat pentru a alege produsul potrivit? Scrie-ne si noi iti vom raspunde la intrebari, punandu-ti la dispozitie intreaga noastra experienta.

Daca ai nevoie de suport tehnic, te rugam sa contactezi serviciul online si iti vom acorda asistenta de care ai nevoie.

Intreaba Candy

Cum pot curăța geamul din interiorul cuptorului din bucătărie?

01/02/16
Categorii:

Mâna sus cine nu a intrat vreodată în criza curățării cuptorului din bucătărie! Mai ales dacă ești un maestru bucătar și știi că depunerile de grăsime și ulei nu te iartă. Dintre treburile casnice, fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai dificile, însă cu ajutorul câtorva sfaturi, veți învăța cum să o rezolvați fără probleme.

Citeste mai mult

Cum pot păstra în bune condiții alimentele în frigider? Aici veți găsi câteva sfaturi pentru a îndepărta mucegaiul și aruncarea alimentelor alterate.

04/01/16
Categorii:

Aranjarea și depozitarea alimentelor în frigider într-un mod adecvat le poate păstra proaspete mai mult timp: bunicile noastre au știut acest lucru și au transmis unele măsuri simple de prevenire a alterării alimentelor. Iată câteva sfaturi pentru a preveni apariția mucegaiului, a mirosurilor neplăcute și a alterării alimentelor.

Citeste mai mult